Våra Tjänster

Abonnemang

Trött på att behöva jaga speltider de dagar som passar dig och dina padelvänner? Boka ett abonnemang så har ni chans att få er fasta tid!

Turnering

Padel spelar de flesta oftast med sina vanliga padelvänner. Men de som vågat prova att delta i en turnering menar ofta att det kan bli ännu roligare när man får mäta sig med andra spelare! Intresserad?

Privat träning

Har du aldrig provat på padel och vill lära dig grunderna? Eller är du en hängiven spelare som vill ha hjälp att slipa på detaljerna i ditt spel? Oavsett vilket kan våra personliga tränare hjälpa dig!

Seriespel

Mät dina krafter i seriespel. Seriespelet hos Airport Padel kommer förhoppningsvis sändas via våra kanaler.

Fast Padeltid

Abonnemang

Att ha en fast tid är något många efterfrågar. Vi på Airport Padel erbjuder dig och dina vänner att ha en stående tid.

Eftersom vi vet att många gärna vill ha en fast speltid i veckan kommer vi erbjuda ett begränsat antal fasta veckotider! Dessa tider erbjuds under vardagar, välj Dag- eller Kvälls-tid (Kvälls – 16:00 – 23:00, Dag – 06:00 – 16:00). Betalning görs års, kvartals eller månadsvis via autogiro eller kort. Gör din intresseanmälan här.

Padel turnering

Turnering

En padelturnering är något av det roligaste som går att uppleva. Delta i våra prestigefyllda turneringar och upplev glädje, tävling och gemenskap.

Airport Padels samarbetspartner OJ Padel har erfarenhet sedan tidigare av att arrangera olika typer av turneringar, då i hyrda anläggningar på olika orter. Nu, när vi inom kort har en egen anläggning, är planen att ordna återkommande turneringar för både damer och herrar. Och även en och annan Americano! Så håll ögonen öppna efter de turneringar vi kommer anordna!

Airport Padel

Privat träning

Airport Padel erbjuder privat träning, både om du vill vara själv eller i grupp. Med jämna mellanrum kan du delta i våra egna kurser. Håll utkik efter dessa datum.

Nybörjare såväl som redan hängivna spelare är välkomna att ta hjälp av vår tränare Oskar Jörnevik för att förbättra sitt spel. Oskar är en välkänd profil inom både padel och tennis i Karlskoga och har förflutet som framgångsrik tennisspelare och instruktör i Bofors Tennisklubb. Du bokar honom enkelt här.

 

Seriespel padel

Seriespel

Seriespel är mycket populärt runt om i Sverige. Vårt seriespel, som är i samarbete med Degerfors Padel, startar v39 och spelas i en öppen klass med 8 lag i tre divisioner, en damklass med 8 lag samt en mixklass med 8 lag.
Alla möter alla i samma division vilket innebär att alla lag spelar 7st matcher.