I helgen smäller det, OJ Padel November Cup!

I helgen smäller det hos oss. OJ Padel November Cup är här, där det kommer att spelas fantastisk padel under tre dagar i tre olika klasser. Vi hoppas på många trevliga matcher och mycket publik. 

Turneringen startar på fredagen (ca 16:00) med åttondels och kvartsfinaler i A-Klassen. A-Klassen dyker sedan upp igen på lördagseftermiddagen (ca 15:00) för att spela semifinal och final.

På lördagen startar B-Klassen ca 8:00 och håller på till ca 15:00. På söndagen är det dags för C-Klassen, där spelet väntas pågå mellan 8:00-15:00. B och C klass spelar gruppspel. 3 grupper med fem lag i varje grupp. Alla möter alla i alla i grupperna. Ettor, tvåor samt de två bästa treorna går till kvartsfinal. Alla matcher spelas i bäst av ett set, golden point med tiebreak till 7 vid 6-6. Varje lag garanteras 4 matcher.

Upplägget i A-Klassen innebär utslagsmatcher från start. Alla matcher spelas i bäst av tre set, där golden point gäller. Vid ställning 1-1 i set gäller supertiebreak, först till 10. Förlorarna i åttondelsfinalerna spelar kvartsfinal i tröstslutspelet. Spelet fortsätter sedan på lördag (ca 14:00) efter att B-Klassen är klar. Då spelas semifinaler och finaler.

Du följer utvecklingen och hur det går i A-Klass på denna länk: https://airportpadel.se/oj-padel-november-cup-a-klass

Du följer utvecklingen och hur det går i B-Klass på denna länk: https://airportpadel.se/oj-padel-november-cup-b-klass

Du följer utvecklingen och hur det går i C-Klass på denna länk: https://airportpadel.se/oj-padel-november-cup-c-klass

Slutspel från samtliga klasser kommer livesändas via vår youtube kanal som finns på denna länk: https://www.youtube.com/channel/UC0lsKSs7AHpFToPdityWgeQ

Vid eventuella frågor, kontaktar ni oss via e-post info@airportpadel.se

Välkomna!